Mazda 2, una dintre vedetele Salonului
Auto de la Bucuresti  Timp de zece zile, cel mai important eveniment automobilistic din Romania va fi deschis publicului larg, care va putea admira, dar va putea face si comenzi pentru masinile expuse.
Mazda 2, una dintre vedetele Salonului
Auto de la Bucuresti Timp de zece zile, cel mai important eveniment automobilistic din Romania va fi deschis publicului larg, care va putea admira, dar va putea face si comenzi pentru masinile expuse. Potrivit reprezentantilor AMC APIA Expo, compania organizatoare, in acest an vor fi prezenti peste 200 de expozanti, iar numarul premierelor va ajunge la 100. Automobile Dacia, cel mai important producator auto autohton, va expune, pe linga modelele Logan berlina, break si Van, si noul Pick-Up. Fiat va prezenta cel mai mic model al sau, 500. Renault va prezenta noua Laguna, masina cu care francezii vor sa puncteze decisiv in segmentul mediu. Ford, proprietarul Automobile Craiova, va iesi in fata cu noul Mondeo, o berlina medie total redesenata si al carei design va influenta urmatoarele modele ale marcii americane. La standul Mazda vor atrage atentia Mazda 6 si Mazda 2, un autoturism de clasa mica, al carui pret de achizitie incepe de la 10.000 de euro, cu toate taxele incluse. SIAB 2007 se va desfasura pe spatiul fostului Metro-Otopeni, in prezent denumit Tiriac Expo. Complexul se afla la 16 kilometri in afara Bucurestiului. Evenimentul auto va incepe pe 5 octombrie si se va incheia pe 14 octombrie. Programul va fi zilnic, intre orele 10.00 si 20.00. Pretul biletului va fi de 15 lei, iar copiii cu virste de pina la 7 ani vor avea acces gratuit. Peste 2.500 de locuri de parcare vor fi disponibile, pentru fiecare platindu-se o taxa de 15 lei. Accesul la Salon se poate face si prin intermediul liniilor RATB cu plecare din Piata Presei Libere, respectiv traseele 444, 446, 448, 449, 450, 451, Piata Victoriei, linia 440, si din Piata Unirii, linia expres 783. Organizatorii vor pune la dispozitia vizitatorilor si o cursa speciala RATB pe traseul Piata Presei Libere-Metro Otopeni.

Aproape totul despre Salonul Auto, pe www.cotidianul.ro/select


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.