Operatorul portuar Comvex Constanta si firma cipriota Foullter Investments Limited vor infiinta o societate specializata in procesarea materialelor de constructii, care va prelucra, inainte de transportare, marfurile clientilor din portul Constanta.<
Operatorul portuar Comvex Constanta si firma cipriota Foullter Investments Limited vor infiinta o societate specializata in procesarea materialelor de constructii, care va prelucra, inainte de transportare, marfurile clientilor din portul Constanta.
"Am avut mai multe cereri de la clientii nostri care activeaza in domeniul metalurgic, energetic sau al materialelor de constructii, pentru procesarea anumitor materiale inainte de transportare, asa ca am decis infiintarea acestei firme, care va incepe activitatea probabil anul viitor", a declarat directorul general al Comvex, Viorel Panait, pentru Mediafax. Panait a mentionat ca firma cipriota este specializata in activitati de procesare a materialelor si va furniza echipamentele si utilajele necesare activitatilor din Constanta.
Firma nou infiintata va fi denumita Comvex Port Grinding and Blending Facility si va avea un capital social de 5.000 de lei, contributia Comvex fiind de 1.000 de lei.
Compania va derula activitati de procesare a materialelor de constructii, printre care var, ipsos, elemente din beton, mortar si ipsos, dar si a fierului sau carbunelui.
Panait a afirmat ca firma ar putea incepe anul viitor, la Constanta, o investitie intr-o hala in care sa functioneze utilajele de procesare, afirmand ca nu a fost luata inca o decizie in acest sens.
Decizia infiintarii Comvex Port Grinding and Blending Facility a fost aprobata de actionarii Comvex la 27 septembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.