Baneasa Developments, care se ocupa de dezvoltarea zonelor comerciale din cadrul proiectului imobiliar Baneasa, a incheiat procesul de fuziune cu Olympia Invest, operatorul galeriei comerciale Feeria, a anuntat ieri compania.
In urma finalizarii fuziunii prin absorbtie, Baneasa Developments va deveni singurul dezvoltator al zonei comerciale Baneasa, precizeaza sursa citata.
Compania dezvolta si administreaza latura comerciala a proiectului imobiliar Baneasa, care include centrul comercial Shopping City, cu o suprafata de 85.000 de metri patrati, si care urmeaza sa fie deschis in primavara anului viitor.
Proiectul amintit are o valoare de 1,2 miliarde euro si include spatii comerciale, de birouri si rezidentiale, pe un teren cu o suprafata de 221 hectare situat intre aeroporturile Baneasa si Otopeni. In ansamblul sau, proiectul Baneasa va oferi pietei 450.000 metri patrati suprafata construita prin zona comerciala, un numar de 5.000 de unitati locative prin zona rezidentiala, precum si cel mai mare parc de afaceri din Romania numit Business&Technology Park, ce va oferi pietei circa 160.000 metri patrati spatii de birouri.