Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a apreciat duminica, la Campulung Moldovenesc, ca ar fi posibil ca alegerile parlamentare sa fie devansate si sa se desfasoare odata cu cele locale, daca bugetul pe anul 2008 va fi dificil de pus in pract
Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a apreciat duminica, la Campulung Moldovenesc, ca ar fi posibil ca alegerile parlamentare sa fie devansate si sa se desfasoare odata cu cele locale, daca bugetul pe anul 2008 va fi dificil de pus in practica. Remes a spus la Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL Suceava desfasurata la Campulung Moldovenesc ca "nu exista niciun fel de emotii" atat la nivelul conducerii PNL, cat si al membrilor Executivului ca motiunea ar putea fi "un moment daunator", dar a avertizat ca problemele partidului pot aparea dupa votarea Legii bugetului de stat pentru anul 2008. "Dupa motiune, situatia va fi mai dificila. Avem obligatia sa trecem bugetul. Va fi deosebit de greu", a spus Remes, citat de Mediafax. El a apreciat ca Legea bugetului va fi adoptata, dar se asteapta ca parlamentari din diferite partide politice sa promoveze "amendamente umflate", privind alocarea de sume de bani in diferite directii. "S-ar putea ca bugetul sa fie dificil sau imposibil de pus in practica. Ca atare, viata noastra ca formatiune politica va fi mult mai grea dupa 1 ianuarie", a spus Remes.
El a aratat ca in aceste conditii, in care bugetul va fi dificil de pus in practica, "ar fi posibil ca alegerile generale sa fie aduse in fata, odata cu cele locale". Remes a avertizat liberalii suceveni ca se va intra intr-o succesiune de "batalii electorale" si i-a indemnat ca la primele alegeri, cele europarlamentare, sa se bata asa cum o fac in alegerile locale.
El si-a exprimat speranta ca PNL va obtine la alegerile europarlamentare un scor electoral "onorabil", care sa permita partidului sa conteze in viitoarele jocuri politice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.