Imprumuturile contractate in ultimele doua saptamani de institutia britanica de credite Northern Rock, afectata de criza din sectorul ipotecar, de la Banca Angliei, totalizeaza opt miliarde lire sterline, cea mai mare parte a sumei fiind inregistrata
Imprumuturile contractate in ultimele doua saptamani de institutia britanica de credite Northern Rock, afectata de criza din sectorul ipotecar, de la Banca Angliei, totalizeaza opt miliarde lire sterline, cea mai mare parte a sumei fiind inregistrata in ultimele sapte zile. In ultima saptamana, Northern Rock a imprumutat de la Banca Angliei cinci miliarde de lire sterline (10,1 miliarde de dolari), transmite Reuters, citat de Mediafax. Activele Bancii Angliei, institutie care a intervenit in sprijinul institutiei de credit prin oferirea unui imprumut de urgenta, au crescut, in ultimele doua saptamani, cu 14,3 miliarde de lire sterline.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.