Mai putina lume fata de editiile trecute, kitsch cat cuprinde pe tarabe la capitolul podoabe, si trupe mult mai slabe. Acesta a fost bilantul "Festivalului Sinaia Forever". Noroc c-a venit Loredana si-a salvat onoarea manifestarii.

In w

Mai putina lume fata de editiile trecute, kitsch cat cuprinde pe tarabe la capitolul podoabe, si trupe mult mai slabe. Acesta a fost bilantul "Festivalului Sinaia Forever". Noroc c-a venit Loredana si-a salvat onoarea manifestarii.

In week-end s-a desfasurat la Sinaia cea de-a XIV-a editie a Festivalului Toamnei. Traditia s-a respectat si de data aceasta, Sinaia devenind pentru cateva zile (28-30 septembrie) oras pietonal, plin de turisti si de personaje de poveste. Localnicii si-au scos din cufere tinutele de epoca (asortate ca de fiecare data la adidasi), "printesele" au maturat strazile cu trenele rochiilor, si-a facut aparitia si Charlie Chaplin-ul local, dar cei mai multi gura-casca s-au inghesuit la mici, bere si fripturi, la mesele insirate pe toata strada principala. S-a tras cu artificii, lasere si tunuri de lumina, iar primarul localitatii, cu motociclisti in fata si fanfara in spate, au defilat prin fumul de la gratare.

SA CANTE MUZICA! Parcul Dimitrie Ghica a fost "miezul distractiei". Mai precis, aici s-a dat drumul la muzica. Vineri seara, Andra a deschis seria concertelor. Imbracata intr-un costum cu pantaloni mulati si un fel de frunza verde la spate, solista a cantat (melodia) cu "Dracula", dar fara Tiger 1 la piesa "Vreau sarutarea ta". In schimb, trupa Bandidos n-a avut atatea piese in repertoriu pe cat ar fi vrut organizatorii sa cante. Si asta pentru ca, desi se facuse ora sa apara Loredana, artista a intarziat minute bune. Asa ca Ricky Martin dambovitean, adica vocalistul-bandit, s-a dat in spectacol. Cum era de asteptat, vocea nu l-a tinut, iar la "pasajele" mai grele artistul ii invita pe cei prezenti sa ridice "manutele sus". Dupa acest moment prelungit au aparut pe scena si doi baietasi care au tinut publicul de vorba pana cand a ajuns si Loredana cu taraful. Dar rabdarea le-a fost rasplatita, fiindca Lori a facut un show ce n-a vazut Sinaia: un colaj de melodii, mai vechi sau mai noi, cantate din toti plamanii. Artista si-a schimbat fusta pe scena si si-a pus o alta inflorata si infoiata. Si-a scos-o si pe aceea, la mijlocul prestatiei, si a ramas in bluza de dantela si chiloti de piele neagra. Urmatorii in program, Anda Adam, Simplu si Voltaj, apoi Corina, Mandinga si Holograf, n-au mai reusit sa stranga atat de mult popor la scena din parc.

De poveste Ce s-a mai intamplat in cele trei zile de festival? La Casino au fost spectacole de teatru cu actorii Teatrului de Revista "Constantin Tanase". La Castelul Peles au avut loc expozitii si vernisaje. Pe Bulevardul Carol I: teatru de papusi, stand up comedy cu Trupa Della€™ Arte - Mihai Gruia Sandu, concursuri sportive (sah, table, baschet, handbal, fotbal), ateliere si muzica mixata de DJ Xander, DJ Bogdan, Tempesta Crew 2 mc, 1 dj, DJ Pin Pin feat UNY, DJ Pin Pin feat UNY (@congas), Visuals by TC, pasi de dans cu Alla Dance, mestesugari si standuri ale oraselor infratite cu Sinaia. Atmosfera de poveste a fost prezenta in: "Taramul Atitudinii Fara Sfarsit", "Taramul Vietii Vesele", "Taramul Berii si Micului", "Taramul Usilor Deschise" si "Taramul Verde".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.