Primarul din Tg. Mures, Dorin Florea, a declarat, sambata, ca avocatul Valeriu Stoica, lider al PLD, a dat dovada de imoralitate cand s-a angajat intr-un proces impotriva municipalitatii muresene. Florea este si presedintele PD Mures. „Este im
Primarul din Tg. Mures, Dorin Florea, a declarat, sambata, ca avocatul Valeriu Stoica, lider al PLD, a dat dovada de imoralitate cand s-a angajat intr-un proces impotriva municipalitatii muresene. Florea este si presedintele PD Mures. „Este imoral ca, in calitate de ministru al Justitiei, sa faci anumite legi ca autoritatea locala sa devina eficienta, sa se inlature actele de coruptie si, pe de alta parte, tu intri avocat, fost ministru al justitiei, pentru o firma care se dovedeste ca numai prin escrocherii si prin aranjamente poate sa-si obtina niste bani. Eu nu as putea apara un hot”, a declarat Dorin Florea.
Primarul a spus ca patronul firmei care a castigat un proces impotriva primariei Tg. Mures si poate executa institutia de 5,3 milioane de lei i-a propus si lui un aranjament, dar a refuzat. „Banii sunt la mijloc, domnul Moga asta mi-a oferit si mie, sa imparta acesti bani cu mine si cu cei care ar fi dispusi sa-i faca acest favor, sa imparta banii cu noi”, a adaugat Florea.
Edilul o acuza si pe sotia prefectului de Mures, Iuliana Dobre, si ea avocat al pa rtii adverse, ca are anumite interese. „Si eu am fost prefect, dar nu mi-am pus neamurile sa apere prin procese pentru ca inainte de toate, indiferent cat de multi bani sunt, trebuie sa ne putem privi in ochi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.