O tanara a fost prinsa de politistii din Constanta dupa mai multe ore, cu ajutorul unui caine de cautare. Fugara a condus o masina fara permis, a ranit grav o persoana si apoi a parasit locul accidentului. Tanara de 20 de ani a plecat, vineri seara,
O tanara a fost prinsa de politistii din Constanta dupa mai multe ore, cu ajutorul unui caine de cautare. Fugara a condus o masina fara permis, a ranit grav o persoana si apoi a parasit locul accidentului. Tanara de 20 de ani a plecat, vineri seara, impreuna cu prietenul sau, cu masina parintilor, un Opel Corsa. Politistii au stabilit ca fata s-a plimbat cu masina de la Medgidia pana la Constanta, iar pe drumul de intoarcere a provocat un accident rutier. Pe soseaua nationala, la intrare in localitatea Valu lui Traian, ea a accidentat grav un barbat care se deplasa in zona, iar dupa ce l-a ranit, a fugit de la locul faptei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.