Trei constanteni au fost retinuti de procurorii DIICOT Suceava intr-un dosar vizand constituirea unui grup infractional organizat in scopul savarsirii de infractiuni de inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Potrivit anchetatorilor, incepand c
Trei constanteni au fost retinuti de procurorii DIICOT Suceava intr-un dosar vizand constituirea unui grup infractional organizat in scopul savarsirii de infractiuni de inselaciune cu consecinte deosebit de grave. Potrivit anchetatorilor, incepand cu luna mai 2007, Nicusor Chichirim si Dimitrian Alexandru Nurciu au contractat credite bancare cu documente false, au falsificat documente, au fabricat si detinut echipamente in vederea falsificarii instrumentelor de plata electronica, fapte comise in forma autoratului, dar si in forma instigarii si complicitatii. Prejudiciul estimat de anchetatori se ridica la 2,5 miliarde ROL. De asemenea, prejudiciul rezultat din faptele de criminalitate informatica se ridica la 7.500 euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.