Se intampla si la case mai mari. Daca in Romania un "comunitar" s-a luat la intrecere cu masinile de curse in timpul curselor de Formula 3, la Milano, in timpul unei prezentari a colectiilor de primavara-vara 2008, un catel a inceput sa defileze pe celebrul catwalk.


MASURA - Angela Gheorghiu, concediata
Soprana Angela Gheorghiu, care ar fi trebuit sa cante in Boema la Opera Lirica din Chicago, a fost concediata, dupa ce a lipsit de la majoritatea repeti-tiilor, relateaza publicatia Chicago Tribune, citata de Hot News. Gheorghiu a afirmat ca a plecat la New York pentru a fi alaturi de sotul ei, Roberto Alagna, care canta in Romeo si Julieta. Romanca a mai declarat ca a cerut Operei Lirice sa o lase sa plece doua zile la New York, dar a primit un raspuns negativ. (R.D.)


PEDEAPSA - Hoti de vite peruani arsi de vii
Cinci hoti de vite au fost arsi de vii, intr-un sat din Peru, de localnicii care au dorit sa isi faca dreptate singuri, au relatat surse din politia locala, citate de AFP. "I-au prins si i-au batut inainte de a-i arde de vii. Unul dintre ei a scapat", a precizat o sursa din cadrul Politiei din Pampas de Tayacaja, din departamentul Huanvacelica. Executiile au fost savarsite de sute de tarani din satul San Miguel de Huallhua, din Anzi. Localnicii erau furiosi pentru ca autoritatile eliberasera in urma cu cateva zile un alt hot de vite. De cativa ani, in Peru, presupusii hoti sunt linsati public sau arsi de vii de catre satenii suparati din cauza modului in care functioneaza sistemul lor juridic.


RECORD - Statuie a lui Budha furata de cinci ori
O statuie foarte valoroasa care il reprezinta pe Budha a fost furata pentru a cincea oara dintr-un templu din Malaezia. Obiectul a disparut la jumatatea lunii septembrie insa calugarii nu au fost prea ingrijorati deoarece statuia a mai fost furata de patru ori, insa hotul o aducea intotdeauna inapoi dupa trei sau patru zile. "Lansam un apel celui care a furat statuia sa o aduca inapoi cat mai repede posibil", a declarat in ziarul Star, Khai Beng, membru al Comitetului templului budhist.


GRESEALA - Factura in valoare de 87.000 de lire
Tyrone si Dawn Chadwick au ramas perplecsi atunci cand au gasit la cutia postala o nota de plata a serviciului telefonic in valoare de 87.000 de lire sterline, informeaza Daily Post. Cuplul din Gronant - nordul Tarii Galilor - au primit factura de 74.585 de lire + TVA pentru un apel de sapte minute in localitatea Chester aflata... tot in Tara Galilor. "Sotul meu a avut un preinfarct dupa Craciun si, daca deschidea el plicul, sigur mai avea inca unul. Suntem si asa destul de stresati", a declarat Dawn, mama a cinci copii. Pana la urma totul s-a dovedit o eroare de calcul, compania telefonica cerandu-si scuze.