Subsecretarul de stat in cadrul Ministerului Sanatatii Publice, dr. Raed Arafat (foto), s-a declarat ieri la Cluj-Napoca, unde a participat la o intalnire regionala cu sefii serviciilor de ambulanta si SMURD din zona Transilvaniei, extrem de nemultu
Subsecretarul de stat in cadrul Ministerului Sanatatii Publice, dr. Raed Arafat (foto), s-a declarat ieri la Cluj-Napoca, unde a participat la o intalnire regionala cu sefii serviciilor de ambulanta si SMURD din zona Transilvaniei, extrem de nemultumit de rezultatele inspectiilor pe care le-a facut la serviciile de ambulanta din tara. „Am gasit ambulante in care nu am putut intra, deoarece cheile erau la sofer, iar soferul era acasa. Am gasit ambulante cu materiale sanitare si medicamente lipsa, desi existau, la sediul serviciului respectiv de ambulanta, stocuri din respectivele produse. Am gasit si ambulante fara adrenalina, de exemplu. Situatiile intalnite mi s-au parut foarte grave. Pot muri oameni din cauza lipsei de organizare si a delasarii pe care le-am intalnit in unele servicii de ambulanta“, a precizat dr. Raed Arafat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.