Incepand din acesta iarna, Irinel Columbeanu intra serios in lumea fotbalului: el s-a decis sa sponsorizeze echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu. Omul de afaceri a inceput in forta si a virat deja 50.000 de euro in contul gorjenilor, pentru un contra
Incepand din acesta iarna, Irinel Columbeanu intra serios in lumea fotbalului: el s-a decis sa sponsorizeze echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu. Omul de afaceri a inceput in forta si a virat deja 50.000 de euro in contul gorjenilor, pentru un contract de publicitate. Chiar daca este un mare iubitor de fotbal, Iri isi urmareste si interesul propriu si va face cu aceasta ocazie reclama fabricii de ciment pe care o va deschide in Targu Carbunesti. Banii au inceput deja sa „vorbeasca“, pentru ca Marin Condescu, patronul clubului de fotbal din Targu Jiu, a inceput sa faca aprecieri cu privire la cimentul lui Columbeanu, afirmand ca va revolutiona piata constructiilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.