Riscul de divort creste in cazul in care unul dintre parteneri sufera de cancer de testicule sau cancer de col uterin. Alte tipuri de cancere nu influenteaza decizia cuplului de a trai impreuna a stabilit un studiu norvegian, citat de Reuters Health
Riscul de divort creste in cazul in care unul dintre parteneri sufera de cancer de testicule sau cancer de col uterin. Alte tipuri de cancere nu influenteaza decizia cuplului de a trai impreuna a stabilit un studiu norvegian, citat de Reuters Health. In majoritatea cazurilor, sotul sanatos isi sustine partenereul de-a lungul bolii, insa cancerele testiculare si cele cervicale conduc spre despartirea partenerilor, arata un studiu care a comparat rata divorturilor la 215.000 de supravietuitori ai diferitelor tipuri de cancer, pe parcursul a 17 ani. Femeile cu cancer cervical au avut cu 70% risc mai mare sa divorteze daca aveau in jur de 20 de ani, procent care scade odata cu inaintarea in varsta si ajunge la 19% cand acestea au in jur de 60 de ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.