ANAM Romania, ADR si Fashion TV Romania, in colaborare cu Fashion TV Paris, si-au unit fortele pentru cel mai mare festival de moda al anului: Bucharest Fashion Week (BFW).

ANAM Romania, ADR si Fashion TV Romania, in colaborare cu Fashion
ANAM Romania, ADR si Fashion TV Romania, in colaborare cu Fashion TV Paris, si-au unit fortele pentru cel mai mare festival de moda al anului: Bucharest Fashion Week (BFW).

ANAM Romania, ADR si Fashion TV Romania, in colaborare cu Fashion TV Paris, si-au unit fortele pentru cel mai mare festival de moda al anului: Bucharest Fashion Week (BFW), care se va desfasura intre 12-18 noiembrie. BFW a crescut de la an la an, ajungand ca la cea de-a sasea editie sa fie prezentate 50 de colectii.


INVITATIE. Festivalul nu va mai fi doar o parada a "hit"-urilor din lumea modei si modelingului. Organizatorii invita toti creatorii si designerii, indiferent de varsta si notorietate, toate casele de moda din Romania, cunoscute sau nu, "sa participe la afirmarea propriei imagini si, implicit, la imaginea modei  din Romania".

De asemenea, toate brandurile si marcile cunoscute (sau care doresc sa fie cunoscute) pot sa participe si chiar sa-si organizeze propriile evenimente in cadrul Bucharest Fashion Week.

Festivalul va fi transmis, prin Fashion TV, in peste 140 de tari din toata lumea. In alta ordine de idei, e bine de stiut ca, in 2008, moda si modelingul romanesc vor avea propriul canal de televiziune: Fashion TV Romania, care va emite incepand din 1 ianuarie.

Bucharest Fashion Week face parte din circuitul international al show-urilor de gen, alaturi de Milano, Paris, Londra si Madrid. In cadrul BFW se organizeaza si Top Model Romania. Finalistele vor fi invitate pe FBoat, un megaiaht de 140 de metri, cel mai nou proiect al FashionTV Paris, pentru realizarea unui book foto profesional cu cei mai buni fotografi ai momentului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.