Ashley Cole, Chelsea, a avut posibilitatea de a se transfera de la Arsenal la Real Madrid in 2006, insa sotia sa, Cheryl, componenta a trupei Girls Aloud, i-a interzis aceasta mutare, deoarece doreste sa isi continue cariera muzicala in Anglia.
DE DRAGUL NEVESTEI. Cole a precizat ca dupa ce nu l-a lasat pe sotul ei sa se transfere la echipa visurilor lui, Real Madrid, o perioada casnicia lor a fost in impas. Cole s-a transferat atunci la Chelsea. "De ce sa fie distruse visele si aspiratiile mele de dragul carierei lui? Ar fi insemnat sa renunt la cariera mea si nu eram pregatita de acest lucru", a spus Cheryl. Sotia fotbalistului a precizat ca lui Cole i se oferise un contract foarte avantajos la Real Madrid, ce includea un salariu saptamanal mult mai mare decat cele 90.000 de lire sterline castigate la Chelsea. "I se oferisera foarte multi bani si contractul era pe masa. L-am impiedicat sa-si implineasca visul. Apoi au existat multe certuri si s-au varsat multe lacrimi. El mi-a spus sa nu vorbesc niciodata despre asta, dar cred ca oamenii ar trebui sa stie", a explicat cantareata.
Cheryl si Ashley Cole s-au casatorit in iulie 2006. Daca ar fi acceptat oferta madrilenilor, Cole ar fi fost transferat la Real Madrid la o luna dupa nunta. In aceasta vara, managerul clubului Sunderland, Roy Keane, i-a calificat drept "slabi" pe jucatorii-vedeta din Premiership deoarece sunt dirijati de sotii si prietene. Keane a avut aceasta reactie dupa ce un fotbalist important a refuzat un transfer deoarece partenerei sale nu ii placeau magazinele din zona respectiva.