Esecul de sambata de la Buzau, care i-a succedat rusinii patite la mijlocul saptamanii trecute, cand UTA s-a inclinat in Cupa Romaniei in fata modestei CS Sanatatea Servicii Publice Cluj, a tensionat la maximum atmosfera in sanul gruparii
  Esecul de sambata de la Buzau, care i-a succedat rusinii patite la mijlocul saptamanii trecute, cand UTA s-a inclinat in Cupa Romaniei in fata modestei CS Sanatatea Servicii Publice Cluj, a tensionat la maximum atmosfera in sanul gruparii "textilistilor". Ieri, patronul Nicolae Bara s-a dezlantuit la adresa lui Sandu Ion, celalalt actionar al clubului: "Exista probleme grave la nivelul conducerii si posibilitatea ca echipa sa se desfiinteze, iar Marius Lacatus sa-si dea demisia. Sandu minte de noua luni si-i monteaza pe jucatori impotriva lui Lacatus. Acum a sosit momentul sa iasa in public si sa spuna ce doreste: sa ramana singur, sa raman doar eu, sa plece Lacatus!". 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.