Cei mai loviti de soarta, in prima zi de facultate, vor fi studentii de la Universitatea „Al.I.Cuza“ din Iasi. La deschiderea noului an de invatamant superior, in acest campus vor fi prezenti si ministrul educatiei, Cristian Adomnitei, s
Cei mai loviti de soarta, in prima zi de facultate, vor fi studentii de la Universitatea „Al.I.Cuza“ din Iasi. La deschiderea noului an de invatamant superior, in acest campus vor fi prezenti si ministrul educatiei, Cristian Adomnitei, si presedintele tarii, Traian Basescu. Pe primul l-am inteles, ca doar de pe dealul Copoului a ajuns in Capitala. La al doilea, insa, care stia de primul cand a luat aceasta decizie, se ridica un mare semn de intrebare. Momentul la care vor fi obligati sa asiste studentii ieseni face parte dintr-un absurd film de comedie, din categoria burlescului. Intalnirea celor doi demnitari cu profesorii si studentii de la „Cuza“ nu se va derula in acelasi timp. Prin urmare, bietii tineri vor trebui sa suporte o comedie penibila in doua parti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.