Traian Basescu a ajuns sambata seara, in jurul orei 20.00, in Piata Universitatii dupa ce a intarziat cateva ore. El a fost insotit, printre altii, de Elena Udrea, Vasile Blaga si Emil Boc. In stilul sau caracteristic, Basescu a facut o baie de mult
Traian Basescu a ajuns sambata seara, in jurul orei 20.00, in Piata Universitatii dupa ce a intarziat cateva ore. El a fost insotit, printre altii, de Elena Udrea, Vasile Blaga si Emil Boc. In stilul sau caracteristic, Basescu a facut o baie de multime si a disparut pentru putin timp printre oamenii prezenti in fata Teatrului National. Ulterior, presedintele a urcat pe scena, unde si-a asumat, in mod arbitrar, multimea care venise pentru concertul organizat de oficialitati si nu pentru o actiune politica. Presedintele a facut apel la fortele de ordine sa-i lase pe taranistii prezenti in fata Facultatii de Arhitectura- care venisera special pentru a contracara miscarea lui Basescu- sa se alature multimii adunate doar pentru a se distra.

Constantinescu: Basescu nu are nici o legatura cu Piata Universitatii

“Aceasta actiune de astazi (n.r.- sambata) reprezinta o incercare de a pastra valorile democratice asa cum am facut si in 1990. Aceasta actiune nu este o manifestatie, ci o intalnire pe care am anuntat-o in urma cu cateva zile la primarie. Orice actiune care urmareste pastra rea valorilor democratice este legala. Am luptat impotriva comunismului, atunci cand Traian Basescu reprezenta comunismul. Am luptat impotriva coruptiei atunci cand Traian Basescu reprezenta coruptia. Am luptat impotriva Securitatii atunci cand Traian Basescu reprezenta Securitatea”, a declarat Emil Constantinescu, inainte ca actualul sef al statului sa ajunga in Piata Universitatii pentru a-si sustine discursul promis dupa referendum.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.