Intersectia Strazii Barbu Vacarescu cu Bulevardul Lacul Tei. Aici era un spatiu verde. Asta pana acum cateva luni, cand terenul a intrat in posesia unor privati, care n-au stat pe ganduri si au taiat toti copacii, zona devenind in cateva zile un intr
Intersectia Strazii Barbu Vacarescu cu Bulevardul Lacul Tei. Aici era un spatiu verde. Asta pana acum cateva luni, cand terenul a intrat in posesia unor privati, care n-au stat pe ganduri si au taiat toti copacii, zona devenind in cateva zile un intreg santier.
In locul zecilor de arbori si al aleilor va rasari o cladire de birouri, dupa cum arata afisul amplasat pe panourile care imprejmuiesc terenul. De ceva timp, spatiul pe care l-au distrus n-a fost suficient, muncitorii extinzand santierul, cu utilaje cu tot, si pe domeniul public, in plina strada. Primaria Sectorului 2 a promis ca va obliga firma cu pricina sa elibereze artera de circulatie.


SesizariDaca aflati despre abuzile care se fac pe spatiile verzi si despre taierea copacilor din zona in care locuiti, puteti scrie pe adresa de mail: numaitaiaticopacii@jurnalul.ro sau puteti suna la 318.20.37; 318.20.43 sau 318.20.26.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.