Dinamo este ultima echipa calificata in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a trecut joi seara, in Cotroceni, cu 2-0 de Progresul Bucuresti.
Golurile "cainilor rosii" au fost marcate de Fl. Bratu (34p) si Chiacu (83). In minut
Dinamo este ultima echipa calificata in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a trecut joi seara, in Cotroceni, cu 2-0 de Progresul Bucuresti.
Golurile "cainilor rosii" au fost marcate de Fl. Bratu (34p) si Chiacu (83). In minutul 71, Progresul a ratat un penalty, sutul trimis de Ilin fiind aparat de Romanovs. La meci au asistat aproximativ 3000 de spectatori. Galeria dinamovista nu si-a incurajat echipa si i-a adresat injurii actionarului Vasile Turcu. Altfel, la revenirea de la vestiare, la pauza meciului, dinamovistului Izvoranu i s-a facut rau si a vomat in tunelul de la intrarea pe teren.
Walter Zenga, antrenorul lui Dinamo, a declarat ca echipa sa a aratat valoare in meciul cu Progresul. "Am jucat frumos, cred ca Dinamo a aratat valoare. Trebuie sa muncim sa mergem mai departe cu victoriile. Daca vrei sa fii o echipa mare, joci, desi programul este aglomerat. Toate meciurile sunt importante si trebuie tratate cu seriozitate. Totusi, nu mi se pare corect ca avem o zi mai putin de odihna decat CFR Cluj", a spus Zenga. La randul sau, presedintele Consiliului de Administratie al lui FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca victoria de joi seara este importanta pentru "starea de spirit". Badea a mentionat ca meciul cu CFR va fi marcat de dorinta adversarilor de a castiga, "la care Dinamo va trebui sa raspunda cu dorinta de a reveni in lupta pentru titlu". Referitor la faptul ca fanii prezenti la meciul de pe Stadionul "Cotroceni" l-au injurat pe actionarul Vasile Turcu, Badea a spus: "Nu vom accepta, asa cum este cazul lui Turcu, ca disputa sa capete aspecte injurioase. Daca ne vom recastiga suporterii, Dinamo va putea conta din nou in lupta pentru titlu!". De partea cealalta, portarul Progresului, Cristian Munteanu, care este si managerul general al gruparii din Cotroceni, a declarat ca partida cu Dinamo a fost buna pentru imaginea clubului sau. "Daca dadeam gol din penalty se schimbau datele problemei. Ii urez noroc lui Dinamo sa ia cupa si noi sa promovam! Meciul acesta a venit bine pentru imaginea noastra, pentru ca, de cand cu schimbarea de nume, nu stia lumea in ce oras jucam", a spus Munteanu. La randul sau, antrenorul "bancarilor", Dennis Serban, a precizat ca a avut emotii inaintea partidei cu Dinamo. "Am avut emotii, a fost cel mai important meci de cand am inceput sa antrenez. Dinamo a avut putin noroc, dar este o echipa mare si a meritat victoria. De multe ori imi vine sa intru pe teren, dar trebuie sa ma abtin", a spus Serban. (MIG)
Muresan: "Fabbiani si Didi dau gol cu Dinamo!"
Presedintele executiv al lui CFR a declarat ieri ca poate paria pe faptul ca argentinianul Fabbiani si portughezul Didi vor marca in meciul pe care clujenii il vor disputa cu Dinamo, in etapa a 9-a a Ligii I. Muresan asteapta si revansa dupa ce, in sezonul trecut, victoria lui Dinamo in meciul cu CFR a trimis-o pe Steaua in preliminariile UEFA Champions League. "Sunt gata sa pariez ca Fabbiani si Didi vor marca cate un gol. Va fi 2-0 sau 2-1, dar important este sa ne mentinem pe locul 1 si sa o tinem pe Dinamo la distanta. Sper sa fie al 34-lea an in care Dinamo nu castiga la Cluj, ca asa am auzit, ca nu au mai castigat din anii '70", a spus Muresan, care a precizat ca jucatorii clujeni vor avea o prima speciala la meciul cu Dinamo. Muresan a afirmat ca il asteapta pe actionarul dinamovist Vasile Turcu cu o galeata de ceai, dupa ce a acesta s-a plans ca nu i s-a oferit nici o cana de ceai la partida din sezonul trecut. "Il asteptam pe Turcu cu o galeata de ceai. Data trecuta cand a fost la Cluj s-a plans ca nu i-am oferit nici macar un ceai, dar atunci nu aveam conditii. Acum o sa-i oferim un samovar cu ceai. La trabuce, pentru Borcea, nu ma pricep!", a afirmat Muresan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.