Acesta a venit la intalnirea cu procurorii anticoruptie in jurul orei 10.00 si nu a dorit sa faca vreo declaratie. Nici dupa mai bine de trei ore de audieri, la iesirea din sediul DNA, MM Stoica nu a vrut sa vorbeasca despre motivul chemarii sale in
Acesta a venit la intalnirea cu procurorii anticoruptie in jurul orei 10.00 si nu a dorit sa faca vreo declaratie. Nici dupa mai bine de trei ore de audieri, la iesirea din sediul DNA, MM Stoica nu a vrut sa vorbeasca despre motivul chemarii sale in fata anchetatorilor. "Nu s-a intamplat nimic, nu este nimic spectaculos. Daca procurorii vor sa spuna ceva, este ok. Nu vreau sa va spun despre ce e vorba", a spus Stoica. De asemenea, MM nu a vrut sa zica nici daca a fost chemat in calitate de martor in vreun dosar. Presedintele Unirii Urziceni s-a prezentat in fata procurorilor DNA fara avocat. "Daca ma vedeati cu avocat, poate ma incriminam", a spus MM referitor la acest aspect. In ultimele zile, au mai fost citati la DNA, pentru audieri, mai multi oficiali ai unor cluburi de fotbal, printre care Gigi Becali - finantatorul FC Steaua, George Copos - finantatorul FC Rapid si Cristian Borcea - director general la FC Dinamo. Procurorii anticoruptie deruleaza o ancheta privind transferurile de jucatori de fotbal din perioada 1990-2007. In acest dosar, anchetatorii trebuie sa stabileasca daca sumele trecute in contractele de transfer ale fotbalistilor, astfel cum au fost ele inregistrate la federatii sau cluburi, sunt aceleasi cu cele notate la cluburile straine. Totodata, patronul Stelei, Gigi Becali, a fost chemat la sediul DNA, din cauza unui incident care s-a petrecut in finalul sezonului 2005-2006, cand le-a promis jucatorilor Gloriei Bistrita ca ii va premia cu o suma de bani daca reuseau sa incurce contracandidata la titlu a Stelei din acel moment, Rapid. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.