Portarul lui Dinamo, doar rezerva la meciul de cupa cu Progresul, este optimist inaintea partidei de la Cluj cu CFR. "Este un meci important si pentru noi, si pentru ei. Ne dorim sa continuam seria victoriilor in deplasare. respectam adversarul, dar
Portarul lui Dinamo, doar rezerva la meciul de cupa cu Progresul, este optimist inaintea partidei de la Cluj cu CFR. "Este un meci important si pentru noi, si pentru ei. Ne dorim sa continuam seria victoriilor in deplasare. respectam adversarul, dar nu ne este teama de nimeni. Avem nevoie de un rezultat pozitiv in perspectiva returului cu Elfsborg. Dar despre meciul din Cupa UEFA vom vorbi saptamana viitoare, acum trebuie sa ne concentram la cel de la Cluj", a spus Lobont pe site-ul sau personal. Dinamo a castigat toate cele trei meciuri din Liga I jucate in acest sezon in deplasare (2-1 la Buzau cu Gloria, 3-0 la Piatra Neamt cu Ceahlaul si 5-2 la Iasi cu Politehnica). De asemenea, Dinamo a castigat in deplasare si in cupa, 2-0 in Cotroceni cu Progresul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.