Praful si pulberea s-a ales de linistea de la clubul Dinamo. Sefii s-au certat cu antrenorul Rednic, care la randul lui se afla in conflict cu jucatorii. Suporterii s-au suparat pe conducere si pe fotbalisti. Actionarii s-au contrat reciproc. Mai no
Praful si pulberea s-a ales de linistea de la clubul Dinamo. Sefii s-au certat cu antrenorul Rednic, care la randul lui se afla in conflict cu jucatorii. Suporterii s-au suparat pe conducere si pe fotbalisti. Actionarii s-au contrat reciproc. Mai nou, jucatorii se plang ca actionarii incearca sa-i manipuleze in razboiul cu fanii. In “Groapa” atmosfera tinde sa devina irespirabila, chiar daca in ultimele doua zile s-au incercat unele negocieri de pace. Un fotbalist dinamovist le-a marturisit membrilor galeriei ca a fost impins de la spate sa declare ca vrea sa plece din Soseaua Stefan cel Mare din cauza scandalului iscat dupa meciul de campionat cu Universitatea Cluj. Acesta a recunoscut ca nu are nici o oferta concreta de transfer si ca nu intentioneaza sa paraseasca echipa antrenata de Walter Zenga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.