Jocul video Halo 3 a inregistrat vanzari record de 170 de milioane de dolari in ziua lansarii in Statele Unite, depasind sumele atrase de orice film sau joc video nou lansat si impulsionand divizia de divertisment a Microsoft, informeaza Reuters, cit
Jocul video Halo 3 a inregistrat vanzari record de 170 de milioane de dolari in ziua lansarii in Statele Unite, depasind sumele atrase de orice film sau joc video nou lansat si impulsionand divizia de divertisment a Microsoft, informeaza Reuters, citat de Mediafax. Fanii jocului au accesat serviciul online Xbox Live al Microsoft, peste un milion de persoane luand armele virtuale ale Halo 3 in primele 20 de ore de la lansarea jocului, care a avut loc la 25 septembrie, potrivit unui anunt facut de Microsoft. Halo 3 si-a depasit cu usurinta predecesorul, Halo 2, care a fost lansat in 2004 si a avut vanzari de 125 de milioane de dolari in prima zi. Jocul, care costa 60 de dolari, a depasit si recordul de 59 de milioane de dolari in box-office, stabilit de premiera filmului "Spider-Man 3".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.