Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapo
Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax. Vertu, divizia de produse de lux a grupului finlandez, a realizat telefonul Ascent Ferrari 60 pentru a celebra a 60-a aniversare a producatorului de automobile Ferrari. Piata produselor de lux se dezvolta pe fondul cresterii economice rapide din state emergente precum China, India si Rusia, dar si al dezvoltarii statelor din Orientul Mijlociu, ca urmare a veniturilor ridicate obtinute din vanzarile de petrol.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.