Dezvoltatorul imobiliar Red Management Capital a lansat ieri 2 centre comerciale localizate in provincie, ce vor functiona sub brandul Armonia. Unul dintre mall-uri este situat in Arad, iar celalalt in Braila, investitia totala de 100 milioane de eur
Dezvoltatorul imobiliar Red Management Capital a lansat ieri 2 centre comerciale localizate in provincie, ce vor functiona sub brandul Armonia. Unul dintre mall-uri este situat in Arad, iar celalalt in Braila, investitia totala de 100 milioane de euro fiind divizata in mod egal intre cele doua unitati. "Provincia ocupa un loc strategic in ceea ce priveste dezvoltarea afacerilor noastre in Romania si consideram ca orasele Arad si Braila, noduri comerciale cu traditie, vor intra in forta pe piata retailului romanesc modern", a precizat Teodor Pop, director general RED, in legatura cu dubla lansare. Dezvoltat pe o suprafata de 112.500 mp si urmand a fi deschis in primavara anului viitor, centrul comercial din Arad a fost achizitionat deja de fondul austriac de investitii Immoeast, inca din faza de constructie. Unitatea din Braila se va desfasura pe o suprafata de 200.000 mp, iar deschiderea oficiala este programata pentru noiembrie anul viitor. Alaturi de hypermarketul Carrefour, construit pe o suprafata totala de 13.000 mp, mall-ul din Braila va cuprinde si o galerie comerciala, ce va include magazine, cafenele si restaurante pe o suprafata de peste 17.000 mp.
Red Management Capital este o companie ce activeaza pe toate sectoarele pietei imobiliare, ce si-a anuntat anterior intentia de a investi peste 400 mil. euro in tara noastra. Printre proiectele dezvoltate pana acum se numara Iride Business Park, Trident Plaza, Natura Residence si ansamblul rezidential Arena din Iasi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.