Daca anul trecut scolar a fost un intreg scandal pe tema mentinerii sau nu a probei de Educatie Fizica si Sport la Bacalaureat, ministrul educatiei a decis ca aceasta sa ramana definitiv. Potrivit Directiei Management Invatamant Preuniversitar, acea
Daca anul trecut scolar a fost un intreg scandal pe tema mentinerii sau nu a probei de Educatie Fizica si Sport la Bacalaureat, ministrul educatiei a decis ca aceasta sa ramana definitiv. Potrivit Directiei Management Invatamant Preuniversitar, aceasta decizie a fost luata la presiunea parintilor si a elevilor. Anul trecut, echipa de conducere a fostului ministru Mihail Hardau a eliminat proba practica de Educatie Fizica, la mai putin de sase luni pana la inceperea sesiunii de Bacalaureat, pe motiv ca nu este o proba care sa reflecte o buna pregatire a absolventului de liceu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.