Elodia Ghinescu, avocata disparuta de aproape o luna de zile, a implinit ieri 39 de ani. Din data de 30 august nimeni nu mai stie nimic despre ea. Jandarmii au cautat, ieri, cadavrul Elodiei Ghinescu in doua zone importante ale Brasovului. Prima act
Elodia Ghinescu, avocata disparuta de aproape o luna de zile, a implinit ieri 39 de ani. Din data de 30 august nimeni nu mai stie nimic despre ea. Jandarmii au cautat, ieri, cadavrul Elodiei Ghinescu in doua zone importante ale Brasovului. Prima actiune de scotocire a jandarmilor s-a desfasurat in zona impadurita de langa Avicola din localitatea brasoveana Cristian, iar a doua cautare a avut loc in cartierul Bartolomeu din Brasov in zona Institutului Cartofului.

Familia si prietenii avocatei sunt coplesiti de durere si nu pot intelege de ce o femeie ca Elodia Ghinescu a trebuit sa aiba o asemenea soarta. „O cunosc pe Elodia de 13 ani. Au fost cativa ani in care am pierdut legatura, dar ne-am intalnit intamplator acum un an.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.