Fara nici un succes pe terenul lui "Poli" Timisoara, in intreaga istorie a clubului, Gloria Bistrita  si-a anuntat ieri intentia de a sparge aceasta traditie. Ieri, directorul sportiv al ardelenilor, Ioan Horoba, a precizat ca
  Fara nici un succes pe terenul lui "Poli" Timisoara, in intreaga istorie a clubului, Gloria Bistrita  si-a anuntat ieri intentia de a sparge aceasta traditie. Ieri, directorul sportiv al ardelenilor, Ioan Horoba, a precizat ca isi doreste o victorie pe Bega. "Va fi un meci dificil, dar vrem sa ne intoarcem cu cel putin un punct. Mai mult, visam chiar la o victorie, ceea ce ar reprezenta o premiera absoluta. Cred ca avem sanse, deoarece in ultima vreme am jucat mai bine in deplasare decat acasa", a spus Horoba. La randul sau, tehnicianul gazdelor, Dusan Uhrin jr., a recunoscut ca meciul cu Gloria se anunta drept unul extrem de echilibrat: "Sunt sigur ca o sa fie greu in fata unui adversar care a avut evolutii bune pana acum, a evoluat impotriva unor formatii puternice, precum Atletico Madrid, si a facut-o bine". 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.