Astazi, pugilistul craiovean Sorin Tanasie este foarte aproape de un vis: centura europeana in versiunea EBU-EU, la categoria cocos (53,525 kg).

Gala in care “Pantera” va lupta pentru laurii continentali este programata in ac
Astazi, pugilistul craiovean Sorin Tanasie este foarte aproape de un vis: centura europeana in versiunea EBU-EU, la categoria cocos (53,525 kg).

Gala in care “Pantera” va lupta pentru laurii continentali este programata in aceasta seara la Valencia, de la ora 21.30, in direct pe Sport.ro. Romanul va urca in ring, unde il va intalni pe spaniolul in varsta de 31 de ani Karim Quibir Lopez in jurul orei 23.00. Cu toate eforturile pe care managerul lui Sorin, Fanel Trandafir, le-a facut pentru ca meciul sa se desfasoare la Craiova, acest lucru nu s-a putut realiza pentru simplul motiv ca in Banie nu exista un spatiu adecvat pentru organizarea unui asemenea eveniment. “Nu este o problema ca lupt la Valencia. Sunt foarte multi romani in acea zona a Spaniei. Am multe cunostinte acolo, deci o sa fiu sustinut. In plus, cand esti pregatit, nu iti este frica de nimeni”, a spus Tanasie. Sportivul craiovean face toate eforturile pentru a nu-si dezamagi suporterii. Pentru a fi in forma in fata spaniolului Karim Quibir Lopez, pugilistul roman s-a pregatit, in ultim ul timp, la Zarnesti, sub supravegherea tehnicianului Vasile Fantana.

'Am forta in lovituri, zbarnai>>
Antrenamentele pe care Tanasie le-a facut la Zarnesti au decurs foarte bine.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.