Gabriela Massaci, directoarea Institutului Cultural Roman Londra, a fost aleasa presedinte al European Union National Institutes for Culture (EUNIC), o retea a institutelor si centrelor culturale ale statelor membre ale Uniunii Europene repreze
 Gabriela Massaci, directoarea Institutului Cultural Roman Londra, a fost aleasa presedinte al European Union National Institutes for Culture (EUNIC), o retea a institutelor si centrelor culturale ale statelor membre ale Uniunii Europene reprezentate la Londra. Potrivit ICR, reteaua EUNIC a fost constituita la Praga in 2006, la initiativa British Council. "Invitatia de a ma alatura ca presedinte al echipei de conducere a EUNIC Londra ma onoreaza si ma bucur mai ales ca ICR Londra si-a castigat o buna reputatie la Londra", spune Gabriela Massaci. "Am intrat intr-o valoroasa traditie de cooperare intre institutele culturale straine din Marea Britanie. Lucram deja la un festival de film documentar, Voyage, si avem planuri pentru 2008", a mai adaugat Massaci. Pentru noua sa functie, Jurnalul National o declara pe Gabriela Massaci "Omul zilei".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.