Primaria Capitalei si UTI Systems vor semna pana la 15 octombrie contractul privind realizarea retelei de fibra optica Netcity, proiect in valoare de 202 milioane de euro, a declarat agentiei Mediafax, Alexandru Radu, director executiv in cadrul Prim
Primaria Capitalei si UTI Systems vor semna pana la 15 octombrie contractul privind realizarea retelei de fibra optica Netcity, proiect in valoare de 202 milioane de euro, a declarat agentiei Mediafax, Alexandru Radu, director executiv in cadrul Primariei.

Castigatorul licitatiei are obligatia ca in urmatorii doi ani de la data atribuirii contractului sa monteze retele de telecomunicatii subterane pe 1.350 de strazi, urmand ca pana in anul 2011 sa finalizeze proiectul pe toate cele peste cinci mii de artere ale Capitalei.

Impreuna cu subcontractorii Ericsson Romania, Alcatel Lucent si Neotel, UTI Systems a depus in luna august singura oferta pentru proiect si va suporta in intregime costurile aferente acestuia.

Reteaua va fi concesionata lui UTI Systems pentru 49 de ani, perioada in care venitul mediu anual din exploatarea Netcity se va ridica la 35,49 milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.