Prologis, unul dintre cei mai mari proprietari, manageri si dezvoltatori de spatii de depozitare si distributie, a anuntat  ieri inchirierea a peste 10.600 mp de spatiu industrial din ProLogis Park Bucharest A1 catre doi noi clienti. Omega Trans
Prologis, unul dintre cei mai mari proprietari, manageri si dezvoltatori de spatii de depozitare si distributie, a anuntat ieri inchirierea a peste 10.600 mp de spatiu industrial din ProLogis Park Bucharest A1 catre doi noi clienti. Omega Transport and Logistics, una dintre cele mai importante companii grecesti de logistica, a inchiriat 6.600 de mp, iar Geodis Calberson Romania, furnizor roman de servicii logistice pentru terti, a inchiriat 4.000 mp. Ambele companii vor folosi aceste spatii pentru a furniza servicii logistice de calitate superioara clientilor din intreaga tara. ProLogis Park Bucharest A1 este situat la mai putin de 22 km de centrul Capitalei si cuprinde 2 depozite totalizand 53.700 mp, fiind inchiriat in procent de 70%. La terminarea constructiei, parcul va contine 12 cladiri, totalizand peste 317.100 mp spatii de depozitare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.