ITALIA, Seria A, etapa a 5-a * ADRIAN MUTU a marcat pentru Fiorentina, 2-2 acasa cu AS Roma. Atacantul roman a fost integralist, a primit un "galben" in minutul 76 si a stabilit scorul final, in minutul 80, din penalty. De la Roma a lipsit ADRIAN PIT
ITALIA, Seria A, etapa a 5-a * ADRIAN MUTU a marcat pentru Fiorentina, 2-2 acasa cu AS Roma. Atacantul roman a fost integralist, a primit un "galben" in minutul 76 si a stabilit scorul final, in minutul 80, din penalty. De la Roma a lipsit ADRIAN PIT, neconvocat * CRISTIAN CHIVU n-a jucat deloc pentru Inter Milano, 3-0 acasa cu Sampdoria * PAUL CODREA, suspendat, a lipsit de la AC Siena, 1-1 acasa cu Atalanta.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 7-a
u CIPRIAN MARICA a intrat in minutul 65 pentru VfB Stuttgart, 1-0 acasa cu VfL Bochum. Marica l-a inlocuit pe Cacau * OVIDIU BURCA, accidentat, a lipsit de la Energie Cottbus, 0-5 in deplasare cu Bayern Munchen.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 7-a
u LAURENTIU REGHECAMPF, suspendat, a lipsit de la Alemannia Aachen, 3-1 acasa cu Paderborn.
SPANIA, Primera Division, etapa a 6-a
u COSMIN CONTRA a lipsit de la Getafe, 1-2 in deplasare cu CF Valencia * LAURENTIU ROSU n-a jucat pentru Recreativo Huelva, 2-0 in deplasare cu Deportivo La Coruna.
ELVETIA, Super League, etapa a 10-a
u CRISTIAN IANU a fost titular pentru FC Aarau, 1-4 in deplasare cu Young Boys Berna. Ianu a fost schimbat de Antic in minutul 74.
OLANDA, cupa, preliminarii * GEORGE OGARARU a fost integralist pentru Ajax, 2-1 in deplasare, dupa prelungiri, cu Kozakken Boys. De la Ajax a lipsit NICOLAE MITEA, accidentat * LUCIAN SANMARTEAN n-a jucat pentru FC Utrecht, 0-3 in deplasare cu Feyenoord.
TURCIA, cupa, turul II * DANIEL PANCU a jucat toate minutele pentru Bursaspor, 1-0 pe teren propriu cu Boluspor, pasand decisiv la golul echipei sale. Bursaspor s-a calificat in grupele competitiei.
UCRAINA, cupa, 16-imi de finala * RAZVAN RAT n-a fost convocat de MIRCEA LUCESCU in meciul castigat de Sahtar Donetk, 1-0 cu SK Nikolaev, in deplasare. Sahtar s-a calificat in "optimi". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.