Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca politistii de la Sectia 20 din Sectorul 6 al Capitalei au fost anuntati ca mai multe persoane, care locuiesc pe Strada Fabricii, asteapta, inarmate, membrii unei g
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca politistii de la Sectia 20 din Sectorul 6 al Capitalei au fost anuntati ca mai multe persoane, care locuiesc pe Strada Fabricii, asteapta, inarmate, membrii unei grupari rivale, pentru a incheia dispute mai vechi. Politistii care s-au deplasat initial la fata locului au gasit aproximativ 50 de persoane (femei, barbati, copii), care blocau strada. Acestia erau inarmati cu sabii cu lame lungi de aproximativ un metru, topoare, furci, un pistol cu gaze, 15 cocteiluri Molotov, o pusca de vanatoare cu teava retezata (pentru a-i creste puterea de distrugere), tip "lupara" si patru cartuse de 12 mm cu alice.
Pentru ca situatia sa nu degenereze, la fata locului au fost trimise patru echipaje ale Serviciului Politiei de Interventie Rapida, sase echipaje de la Sectia 20 Politie si 15 lucratori de la Serviciul de Investigatii Criminale al Capitalei. "Ei au explicat politistilor ca asteapta un alt grup, pentru a se intruni un stabor intrucat aveau de rezolvat o disputa creata de o fata de 14 ani. In cazul in care negocierile esuau, armele urmau sa fie folosite pentru a-si convinge adversarii ca au dreptate. Politistii urmeaza sa stabileasca motivele care au stat la baza unui asemenea gest", a explicat comisarul Christian Ciocan. Politistii i-au convins pe scandalagii, prin dialog, sa renunte la "infruntare". Armele au fost confiscate si depuse la Sectia 20 de Politie, iar pe numele a 20 de persoane au fost intocmite dosare pentru detinere fara drept de arme albe si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.