Zeci de mii de abonati ai Romtelecom din judetul Timis, Arad, Hunedoara si Caras-Severin au ramas fara ton la telefoane, miercuri seara, dupa ce un incendiu de proportii a mistuit o parte din cladirea ultracentrala ce adaposteste Palatul Telefoanelo
Zeci de mii de abonati ai Romtelecom din judetul Timis, Arad, Hunedoara si Caras-Severin au ramas fara ton la telefoane, miercuri seara, dupa ce un incendiu de proportii a mistuit o parte din cladirea ultracentrala ce adaposteste Palatul Telefoanelor din Timisoara.

Flacarile au izbucnit dupa ora 18, in partea de birouri aflata la etajul doi al cladirii, dar s-au extins rapid in zona echipamentelor de telefonie mobila, paralizand reteaua Cosmote. Angajatii care se aflau in cladire, panicati, au iesit in strada pe scara exterioara de evacuare, iar zona, in care se afla una dintre parcarile cu plata din oras, a fost complet izolata. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale si au fost nevoiti sa sparga cateva geamuri pentru a patrunde cu furtunurile cu apa in zona focarelor. Fumul dens a facut necesara folosirea aparatelor de respirat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.