Generali Fond de Pensii a atras peste 76.000 de persoane pe pilonul II, in primele zece zile de la startul oficial al pensiilor private obligatorii. Societatea vizeaza sa atraga la Fondul de Pensii Administrat Privat - Aripi aproximativ 12% din total
Generali Fond de Pensii a atras peste 76.000 de persoane pe pilonul II, in primele zece zile de la startul oficial al pensiilor private obligatorii. Societatea vizeaza sa atraga la Fondul de Pensii Administrat Privat - Aripi aproximativ 12% din totalul participantilor la pilonul II de pensii. Generali Fond de Pensii va investi 45% din totalul activelor Fondului de Pensii Administrat Privat - Aripi in obligatiuni, instrumente ale pietei monetare, actiuni listate si titluri de participare. "Daca ne uitam pe indicatorii financiari din Romania si din lumea intreaga din ultimii zece ani, dar luand in calcul si prognozele pe termen mediu, este foarte clar ca exista o tendinta de crestere pe termen mediu si lung a valorilor mobiliare sau a instrumentelor pietei monetare, ceea ce ne-a determinat sa alegem, cel putin pentru faza initiala, aceasta politica investitionala", a declarat directorul general al Generali Fond de Pensii, Ioan Vreme.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.