Politicienii UDMR sunt oameni pe care se poate conta si care sa-si respecte promisiunile si cred ca noi suntem in carti pentru marea majoritate a posibilitatilor post-motiune. (...) Eu sunt convins si astazi ca motiunea nu va trece. Motiunea nu va tr
Politicienii UDMR sunt oameni pe care se poate conta si care sa-si respecte promisiunile si cred ca noi suntem in carti pentru marea majoritate a posibilitatilor post-motiune. (...) Eu sunt convins si astazi ca motiunea nu va trece. Motiunea nu va trece chiar daca va obtine mai multe voturi decat presupuneam la inceput. Nu va trece pentru ca nici membrii PSD nu vor vota cu totii aceasta motiune; vor lipsi colegi, vor vota impotriva colegi. Nu sunt convins ca PD va vota in intregime motiunea, din moment ce si el este atacat si pentru ca oameni suntem trebuie sa spunem lucrurilor pe nume si sa fim onesti. Marea majoritate a parlamentarilor care si-ar pierde locurile si nu ar mai fi pe listele pentru Parlamentul viitor, indiferent de partid, nu vor vota aceasta motiune. (Sursa: RRA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.