CNSAS a stabilit, ieri, ca Daniel Daianu, ocupantul locului doi pe lista liberalilor pentru alegerile pentru Parlamentul European, nu a facut politie politica, membrii Colegiului votand astfel intrucat in posesia CNSAS nu s-au gasit documente despre
CNSAS a stabilit, ieri, ca Daniel Daianu, ocupantul locului doi pe lista liberalilor pentru alegerile pentru Parlamentul European, nu a facut politie politica, membrii Colegiului votand astfel intrucat in posesia CNSAS nu s-au gasit documente despre eventuale „turnatorii“ ale lui Daianu. „Nu avem niciun document care sa vorbeasca despre politie politica in cazul domnului Daianu, asa cum legea dupa care functionam defineste acest termen. Tot ce avem sunt documente strict economice, legate de mersul economiei in Romania, redactate de Daianu din pozitia de ofiter al DIE“, au declarat, pentru Mediafax, surse din Colegiul CNSAS, la finalul sedintei de ieri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.