In scrisoarea deschisa, Podgorean l-a acuzat pe Geoana ca a compromis lista cu eurocandidatii PSD, avertizand asupra "starii de criza manageriala prin care trece partidul". "Am constatat ca mecanismele decizionale arbitrare, ignorarea opiniilor unor
In scrisoarea deschisa, Podgorean l-a acuzat pe Geoana ca a compromis lista cu eurocandidatii PSD, avertizand asupra "starii de criza manageriala prin care trece partidul". "Am constatat ca mecanismele decizionale arbitrare, ignorarea opiniilor unor vechi membri ai partidului, chiar ale presedintelui de onoare, care traditional se bucura de respect si influenta in partid, de catre noul val de decidenti, formali si mai ales informali, ingrijoreaza", a comentat deputatul PSD. Podgorean a insistat pentru "solutia" unui Congres extraordinar pentru ca "este momentul unei dezbateri profunde in partid care sa nu fie purtata intre grupurile de influenta sau interese". "Nu cred ca formula disciplinei de partid de tip maoist trebuie sa fie sursa noastra de inspiratie. Nu cred ca putem imita strategia politica a lui Mao, care ani si ani de zile nu a organizat un congres pana nu a reusit sa-si inlature (la vremea aceea fizic, astazi...) competitorii politici din partid", a spus Podgorean. De altfel, dupa ce a fost exclus de pe listra pentru PE, Dan Mihalache a precizat ca Mircea Geoana "a ales sa se razboiasca cu el, pentru ca nu are curajul s-o faca cu altcineva" si a apreciat ca a venit momentul pentru discutii in partid privind o noua formula de conducere. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.