Gigi Becali, George Copos si Cristi Borcea sunt anchetati de DNA in doua dosare. Cei trei nu au nici o emotie ca li s-ar putea intåmpla ceva rau, chiar daca au avut telefoanele ascultate.

Conducatorii celor trei mari cluburi bucures
Gigi Becali, George Copos si Cristi Borcea sunt anchetati de DNA in doua dosare. Cei trei nu au nici o emotie ca li s-ar putea intåmpla ceva rau, chiar daca au avut telefoanele ascultate.

Conducatorii celor trei mari cluburi bucurestene au fost chemati, in aceasta saptamana, la sediul DNA, pentru a da explicatii in mai multe dosare. Pe langa problema schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii, Gigi Becali mai are de tras si din motive fotbalistice. Finantatorul Stelei trebuie sa povesteasca de ce alerga cu sacosa de bani dupa fotbalistii Gloriei Bistrita si ce s-a intamplat cu banii promisi lui Dinamo, la sfarsitul campionatului trecut, pentru a o invinge pe CFR Cluj. “Nu am dat nici un ban, a fost doar o gluma. Eu promit multe, dar nu ma tin de cuvant”, a spus Becali, razand. La randul sau, George Copos are probleme dupa ce a facut afaceri dubioase cu Loteria Romana. Fostul vicepremier este banuit si de complicitate la jonglerii cu sumele de transfer ale unor jucatori. Cristi Borcea nu s-a dus personal la DNA, ci si-a trimis avocatul. Directorul executiv al “cainilor” este cercetat in doua dosare. Unul vizeaza tran sferurile facute in ultimii zece ani de clubul din Soseaua Stefan cel Mare, iar celalalt are ca obiect niste afaceri cu terenuri din Constanta. “Mie si celor de la Dinamo nu ne este teama, mergem oricand la DNA fara probleme”, a spus Borcea.

DNA-ul a inceput sa ancheteze oamenii din fotbal din doua cauze. Una este reprezentata de dezvaluirile aparute in presa despre neregulile din cazul transferului lui Bratu, in care Gica Popescu si Ioan Becali au incasat doua milioane de dolari fara sa-i declare. A doua a fost generata de Constantin Iacov. Acesta i-a reclamat la finalul editiei de campionat 2005-2006 pe oficialii Jiului si Pandurilor, care au incercat sa le dea bani “bancarilor”, din acel moment telefoanele unor presedinti, investitori, arbitri si jucatori incepand sa fie ascultate.

Inchisi pentru fapte extrafotbalistice


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.