Fostul manager general al FC Steaua si actual presedinte al CS Unirea Urziceni, Mihai Stoica (foto), este cel de-al patrulea om de fotbal chemat saptamana aceasta la Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Stoica a stat ieri aproximativ pa
Fostul manager general al FC Steaua si actual presedinte al CS Unirea Urziceni, Mihai Stoica (foto), este cel de-al patrulea om de fotbal chemat saptamana aceasta la Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

Stoica a stat ieri aproximativ patru ore la intalnirea cu procurorii anticoruptie, iar la iesirea din sediul institutiei a refuzat sa explice motivul pentru care a fost citat. "Nu s-a intamplat nimic, nu este nimic spectaculos. Daca procurorii vor sa spuna ceva, este ok. Nu vreau sa va spun despre ce e vorba", a spus presedintele CS Unirea Urziceni. MM Stoica nu a precizat nici macar daca a fost chemat ca martor sau ca invinuit, dar a tinut sa atraga atentia asupra faptului ca a discutat cu anchetatorii neinsotit de un avocat.


BECALI SI COPOS. Primul "greu" din fotbalul romanesc citat saptamana aceasta la DNA a fost patronul clubului Steaua Bucuresti. Potrivit lui Gigi Becali, procurorii i-au adus la cunostinta ca i-au fost interceptate telefoanele in mai vechiul dosar al coruptiei din fotbal. El a precizat ca este vorba despre momentul in care a promis bani jucatorilor de la Gloria Bistrita pentru a bate in meciul cu echipa bucuresteana Rapid. Becali a mai sustinut ca anchetatorii l-au intrebat daca a si dat banii respectivi si ca el a raspuns negativ: "Pai eu promit multe, dar nu ma tin de cuvant". La fel a fost chemat la DNA si finantatorul FC Rapid, George Copos, insa dosarul in care acesta a fost citat a ramas inca un mister.


BORCEA. A urmat directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea. Acesta a fost chemat miercuri in fata procurorilor anticoruptie, insa nu s-a prezentat, trimitandu-si in schimb avocatul. Nici in cazul oficialului de la Dinamo nu se stie exact daca a fost citat in dosarul coruptiei din fotbal sau intr-un altul legat de anumite schimburi de terenuri pe care acesta le-ar fi facut cu primarul Constantei, Radu Mazare.   

Singura explicatie oferita de DNA in cazul perindarii oamenilor de fotbal prin fata procurorilor a fost aceea ca se deruleaza o ancheta privind transferurile de fotbalisti din perioada 1990-2006. (Miruna Pasa Petru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.