Sony a vandut 250.000 de unitati din noua versiune a consolei portabile (PSP) in patru zile de la lansare pe piata japoneza, inregistrand o cifra de vanzari asemanatoare cu cele din lunile iulie si august pentru vechiul model, conform Reuters. Sony a
Sony a vandut 250.000 de unitati din noua versiune a consolei portabile (PSP) in patru zile de la lansare pe piata japoneza, inregistrand o cifra de vanzari asemanatoare cu cele din lunile iulie si august pentru vechiul model, conform Reuters. Sony a lansat noul model PSP pe piata japoneza in data de 20 septembrie, intr-o incercare de a concura cu consola de succes DS Lite a producatorului Nintendo, informeaza NewsIn. Sony a vandut 250.702 noi modele PSP in patru zile, in comparatie cu cele 275.223 vandute din vechiul model in lunile august si iulie in Japonia, a anuntat editura specializata in reviste dedicate jocurilor video, Enterbrain.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.