David Beckham a plecat de urgenta din Los Angeles spre Londra pentru a-si vizita tatal. Ted Beckham, 59 de ani, a fost internat de urgenta in Whipps Cross Hospital, aflat in cartierul Leytonstone, estul Londrei. Ted a suferit un atac de cord

David Beckham a plecat de urgenta din Los Angeles spre Londra pentru a-si vizita tatal. Ted Beckham, 59 de ani, a fost internat de urgenta in Whipps Cross Hospital, aflat in cartierul Leytonstone, estul Londrei. Ted a suferit un atac de cord, informeaza rian.ru. Instalatorul de 59 de ani, Ted Beckham, a fost internat cu diagnosticul acces cardiac la spitalul Whipps Cross, iar in aceasta dimineata a fost transferat la Royal London Hospital. David Beckham, care este ligitimat la "Los Angeles Galaxy", a venit din SUA la Londra in noaptea de miercuri spre joi. Secretarul de presa al jucatorului a spus ca Victoria, sotia lui David, se afla acum in Japonia cu afaceri, insa a fost anuntata despre boala socrului sau si este ingrijorata. Ted Beckham se afla in divort cu Sandra, cu care mai are o fiica, Joanne. In 2005, instalatorul Ted Beckham a publicat o carte "Fiul meu David Beckham".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.