Raiffeisen Asset Management a lansat in premiera pe piata fondurilor din Romania un nou fond deschis de investitii, Raiffeisen Confort, destinat capitalizarii castigurilor atunci cand piata de actiuni creste, dar si evitarea pierderilor in cazul unei
Raiffeisen Asset Management a lansat in premiera pe piata fondurilor din Romania un nou fond deschis de investitii, Raiffeisen Confort, destinat capitalizarii castigurilor atunci cand piata de actiuni creste, dar si evitarea pierderilor in cazul unei scaderi a acesteia.
In contextul unei evolutii nefavorabile a cotatiilor actiunilor, obiectivul fondului este reprezentat de limitarea scaderii valorii unitatii de fond sub valoarea initiala dupa doi ani de la data lansarii Fondului. Totodata, se va urmari limitarea scaderii valorii unitatii de fond sub nivelul de 90% din valoarea initiala pe parcursul fiecarei perioade investitionale de 2 ani.
In primele 4 saptamani, investitiile vor fi orientate exclusiv catre instrumente cu risc redus, pentru a da posibilitatea unui numar cat mai mare de clienti sa subscrie la o valoare cat mai apropiata de valoarea initiala.
"Lansarea de astazi vine in sprijinul indeplinirii obiectivului pe care ni l-am propus inca de la lansare, sa participam activ la dezvoltarea pietei fondurilor de investitii din Romania. Este un produs care se adreseaza in special clientilor care doresc sa obtina randamente mai ridicate decat cele oferite de depozitele bancare, dar nu doresc sa-si asume riscurile specifice investitiilor pe pietele de actiuni, iar succesul inregistrat de acest produs atat pe pietele din Europa Centrala si de Est, cat si in tarile cu economii dezvoltate din vestul Europei ne motiveaza sa-l oferim in premiera si clientilor nostri", se arata in comunicatul de presa al companiei.
In momentul de fata, Raiffeisen Asset Management are o oferta care acopera o gama larga de preferinte in materie de risc asumat/randament potential.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.