Site-ul PSD Mehedinti a fost atacat, ieri dimineata, de mai multi hackeri care spun ca  fac parte dintr-un grup terorist turc, informeaza NewsIn. Ca urmare, pentru moment, site-ul social-democratilor mehedinteni, www.psd.mehedinti.ro, nu mai po
Site-ul PSD Mehedinti a fost atacat, ieri dimineata, de mai multi hackeri care spun ca fac parte dintr-un grup terorist turc, informeaza NewsIn. Ca urmare, pentru moment, site-ul social-democratilor mehedinteni, www.psd.mehedinti.ro, nu mai poate fi accesat de nimeni. Reprezentantul firmei care gazduieste domeniul PSD Mehedinti spune ca a sesizat in aceasta dimineata incidentul. „Am observat in aceasta dimineata ca site-ul a fost virusat de hackeri turci si am luat legatura cu persoanele care administreaza domeniul respectiv pentru a fi remediata defectiunea“, a declarat Laurentiu Murgu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.