Edilul-sef al municipiului Ploiesti, pesedistul Emil Calota, a fost citat la DNA din cauza implicarii sale in fotbal. Mai precis, desi este amestecat in numeroase afaceri aflate la nivelul inferior al suportabilitatii legislative, incepand cu sumele
Edilul-sef al municipiului Ploiesti, pesedistul Emil Calota, a fost citat la DNA din cauza implicarii sale in fotbal. Mai precis, desi este amestecat in numeroase afaceri aflate la nivelul inferior al suportabilitatii legislative, incepand cu sumele colosale cheltuite pentru afsaltarea propriei strazi si terminand cu diversele „cadouri“ oferite din bugetul Primariei pentru firmele abonate si amice, primarul Calota va trebui „sa dea cu subsemnatul“ pentru amestecul sau in infiintarea echipei de fotbal mosita de Consiliul Local, CSM FC Ploiesti. Astfel, impreuna cu un alt „om de fotbal“ al urbei, Marian Manea, presedintele Comitetului Director al echipei infiintate in aceasta vara si care functioneaza in cea de-a treia categorie valorica fotbalistica a tarii, primarul Calota va trebui sa raspunda, in fata procurorilor DNA, la acuzatia de uz de fals. In acest sens, cei doi „microbisti“ ai Ploiestiului au fost acuzati de catre conducerea SC FC Petrolul Ploiesti, echipa de traditie a orasului, de faptul ca, la infiintarea echipei CSM, Marian Manea a prezentat, iar edilul Calota a admis un document, consider at fals de catre conducerea FC Petrolul, semnat si stampilat de avocatul FRF, Justin Stefan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.