Politistul Cristian Cioaca a declarat ieri reporterului nostru ca spera ca sotia lui sa se intoarca maine, de ziua ei, acasa. Sotul avocatei disparute de mai bine de trei saptamani nu a putut comenta urmele de sange gasite de anchetatori pe tocul pi
Politistul Cristian Cioaca a declarat ieri reporterului nostru ca spera ca sotia lui sa se intoarca maine, de ziua ei, acasa. Sotul avocatei disparute de mai bine de trei saptamani nu a putut comenta urmele de sange gasite de anchetatori pe tocul pistolului din dotare al acestuia si nici nu a confirmat daca in cursul zilei de ieri procurorii bucuresteni au trimis un excavator sa sape curtea gospodariei bunicilor din localitatea Albota.

Anchetatorii au descoperit urme de sange pe tocul pistolului de serviciu al politistului Cristian Cioaca. Cercetarile criminalistice au dovedit ca urmele de sange de pe tocul pistolului ii apartin Elodiei Ghinescu. Au aceeasi amprenta ADN cu urmele de sange gasite in casa avocatei. Politistul a declarat reporterului cotidianului nostru ca a auzit si el de la procurori de aceste urme, dar nu poate sa comenteze nimic“ Am auzit si eu ca ar fi fost gasite niste urme pe tocul pistolului meu, dar nu pot sa comentez acest lucru pentru ca nu stiu. Eu va spun ce am auzit. Pistolul l-am predat de multa vreme la serviciu, pentru ca asta este legea. Dar cand ma voi intorce la munca, o sa il am din nou in dotare. Pentru ca deocamdata nu am probleme psihice“, a spus politistul Cioaca.

Astazi este ziua Elodiei
Elodia Marilena Ghinescu ar fi trebuit sa implineasca maine 39 de ani. Dar a disparut fara urma in data de 30 august. Mama ei nu stie cum va trece de aceasta zi, pe care in fiecare an o sarbatorea alaturi de fiica ei „Pe 27 octombrie este ziua ei. Trebuia sa implineasca 39 de ani. Nu a trecut nici un an fara sa o sarbatoreasca alaturi de cei dragi. Acum cine stie unde este saraca. O sa fie o zi foarte grea pentru mine“, a spus printre lacrimi Emilia Ghinescu, mama avocatei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.