Piraeus Bank Group Romania anunta numirea Ancai Petcu in functia de director general al Piraeus Leasing, potrivit unui comunicat al companiei. Petcu vine la conducerea societatii de leasing dupa ce in luna iulie fostul director general Michalis Lacha
Piraeus Bank Group Romania anunta numirea Ancai Petcu in functia de director general al Piraeus Leasing, potrivit unui comunicat al companiei. Petcu vine la conducerea societatii de leasing dupa ce in luna iulie fostul director general Michalis Lachanas a preluat functia de director general adjunct al Piraeus Bank Group Romania.
Cu o experienta de aproape 7 ani in domeniul leasingului, Anca Petcu s-a alaturat echipei Piraeus Leasing Romania in 2004 si a ocupat functiile de director de marketing si vanzari si apoi director general adjunct.
"Mi-am propus sa mentin ritmul alert de dezvoltare al Piraeus Leasing Romania si sa incurajez performanta institutiei, astfel incat de la an la an sa atragem clienti noi prin produse competitive si servicii de calitate", a declarat Anca Petcu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.