Cea de-a sasea licitatie pentru vanzarea fabricii de sticla Stipo a fost sortita esecului. Surse din institutie, citate de Mediafax, au precizat ca nu a fost depusa nicio oferta pentru cumpararea in bloc a unor active ale fabricii. Este vorba, printr
Cea de-a sasea licitatie pentru vanzarea fabricii de sticla Stipo a fost sortita esecului. Surse din institutie, citate de Mediafax, au precizat ca nu a fost depusa nicio oferta pentru cumpararea in bloc a unor active ale fabricii. Este vorba, printre altele, de un teren de 37.100 mp, cladiri, hale si alte constructii. Pretul de pornire a licitatiei a fost stabilit la 396.000 de dolari, fara TVA. Stipo Dorohoi a revenit in patrimoniul statului in 2005, cand AVAS a desfiintat contractul de privatizare incheiat cu Asociatia Salariatilor si Membrilor PAS "STIPO SA", la finele anului 2004, intrucat cumparatorul nu a respectat obligatiile asumate. AVAS a anuntat, in luna octombrie 2006, ca va scoate la vanzare fabrica de sticla, prin licitatie cu strigare, la un pret de pornire de 1,17 mil. dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.